Před jednou hodinou začaly k zámku přijíždět kolony luxusních aut Audi. Svatebčané z ženichovy strany přijeli černými auty, z nevěstiny pak v bílých. Samotná nevěsta poté dorazila v bílém Rolls-Royce za několik miliónů. Ivetu k oltáři odvedl tatínek.

Nevěsta oblékla šaty v barvě sloní kosti, které byly sladěné i se závojem a botami. Šaty byly korzetového střihu se šněrováním na zádech. V ruce držela Iveta kytici bílých růží. Za sebou nevěsta táhla dlouho vlečku, na kterou už si párkrát málem šlápla. Vlasy měla Iveta vyčesané do drdolu a ozdobené kratším závojem. "Dnes jsem vůbec nebyla nervózní, jen jsem se bála, abych nezakopla o vlečku šatů," řekla Blesk.cz Lutovská před obřadem.

Jediným problémem, se kterým se Iveta hned po manželském políbení potýkala, byl podpis do matriky. "Stále si nemůžu zvyknout na příjmení Vítová, málem jsem se podepsala jako Lutovská," přiznala nám Iveta, která si zatím neuvědomuje, že je vdanou paní.

Fotogalerie
33 fotografií

Na svatbu jako mezi prvními celebritami dorazil Leoš Mareš s Hankou Svobodovou, která pro tuto příležitost zvolila kožich značky Fendi za 160 tisíc korun, který si pořídila na nákupech v New Yorku, kde byla s Leošem. Dalšími hosty jsou moderátoři Pavel Cejnar a Patrik Hezucký. Ženichovi šel za svědka kamarád Michal Novotný a nevěstě kamarádka Katka Malá. Velký trapas na svatbě zažila dvojice Eliška Bučková a Vašek Noid Bárta. Nestihli totiž obřad! "Špatně jsme si naplánovali cestu a bohužel jsme neodhadli čas. Moc mě to mrzí," řekla Blesk.cz Bučková, která rychle spěchala s Noidem aspoň manželům popřát.

Video
Video se připravuje ...

Miss Iveta Lutovská se provdala David Malík

Velkolepá svatba se uskutečnila na zámku v Pardubicích, a jak nevěsta už dopředu prozradila, měla by to být veselka klasická včetně všech tradic, jako je rozbíjení talíře nebo házení kytice. Na svatební hostinu se všichni přesunuli do nedaleké restaurace U Čápa, poté budou pokračovat na párty do Golfového rezortu v Kunětické Hoře.