Dvakrát z její postavy prý není nadšený ani Leoš Mareš. „Úplně nevím, jestli se mu nelíbím, ale je fakt, že v poslední době všichni řeší moji hubenost,“ dodala modelka, který drží dietu permanentně od svých sedmnácti let. „Nejím hranolky, pizzy, přílohy. Dávám si rybu se zeleninou, maso se zeleninou, jogurty, celozrné pečivo a pokud to jde, tak cvičím každý den,“ prozradila, co vězí za její extrémní štíhlostí.

Každopádně i tak okouzlila Patrika Hezuckého (42), který byl v sedmém nebi, když po jeho boku stanula milenka Leoše a společně si to rozdali na moderátorském poli v pražském baru Lucky Lucky. Patrikovi se tak naskytl daleko atraktivnější pohled než na Mareše, kterého jako svého moderátorského parťáka vídá víc jak třináct let. „Páťa nic nenamítal a vůbec mu to nevadilo, možná naopak,“ smála se Svobodová, která vedle kolegy svého milence absolvovala moderátorskou premiéru v přímém přenosu.

„Byla jsem strašně nervózní, protože jsem další z řady moderujících modelek. Oporou mi byl Patrik, kdyby tam nebyl, tak bych do toho asi nešla. On je zkušenej moderátor a zachrání každý průšvih,“ řekla Blesku Svobodová, která naštěstí záchranu nepotřebovala.

Fotogalerie
9 fotografií