Během léta vzniklo ve studiu české módní internetové televize originální video, ve kterém dostala hlavní roli zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Ta si odskočila z Kanady od manželských povinností přímo do módní mašinerie. I když je Lucie ve čtvrtém měsíci těhotenství, na videu či fotografiích byste marně hledali náznaky požehnaného stavu.

Zpěvačka je známá spíše z rubrik módní policie, kde za své outfity šedé myšky dostává tradičně nízké hodnocení a kde se stává výstrahou pro ostatní. Na těchto nových snímcích ale Vondráčková překvapila. Střídmost intelektuálky vyměnila za extravagantní modely a provokativní kulisy.

„Spolupráce s Libkou Safr a celým týmem byla moc fajn. Celý život se řídím heslem: Džíny, triko, sako. Hodně chodím po světě pěšky, takže je pro mě na prvním místě praktično a pak teprve experiment. Ale focení - to je něco jiného. Ráda zkouším to, co bych si za jiných okolností na sebe nevzala, a pak koukám do zrcadla a nepoznávám tu holku v odraze. Jo a mimochodem - ty modré šaty byly nej!“ uvedla k celému projektu samotná Lucka.

Natáčení a focení probíhalo v divadle Rokoko, které bývalo domovskou scénou zpěvačky, v kavárně v Konvitské ulici nebo v kostele sv. Martina na Perštýně.

Fotogalerie
22 fotografií