"Hodně kil jsem nechala v porodnici po porodu Elinky a zbytku jsem pomohla cvičením. Teď mám stejnou váhu jako před porodem," řekla Blesk.cz Romana, která se s oběma dcerami Sofií (3) a Elise objevila na odpolední akci Praha dětem.

"Je to poprvé od porodu, co jsem s holčičkami na akci. Měla jsem problémy s kojením, hodně mléka, ale málo výživy, tak jsem Elinku musela přikrmovat. Teď už je vše v pořádku a dcera roste jako z vody, váží pět a půl kila a měří 62 centimetrů," usmívá se manželka producenta filmového trháku Kajínek Petra Jákla.

Vítová se chce naplno věnovat dětem, takže jí jako moderátorku dlouho neuvidíme. "Chci si dětství holek co nejvíc užít. A na druhou stranu mám to štěstí, že pracovat nemusím, protože mám schopného manžela, takže budu doma. Jediné, čemu se věnuji, protože to zvládnu doma u počítače, jsou PR aktivity," netají se půvabná blondýnka.

Kvůli novorozené holčičce si manželé Jáklovi letos nedopřáli dovolenou u moře, ale celé prázdniny trávili na chalupě. A právě tam Romana začala jezdit na kole. "Hrozně mě to chytlo, takže se každé ráno, než se Petr s holkami probudí, převlékám do cyklistického a téměř hodinu jezdím," říká Romana.

Fotogalerie
5 fotografií