Adela Banášová se za posledních pár dní stihla na veřejnosti objevit hned s dvěma muži. S bývalým milencem Tomášem si vyrazila na tajný oběd do centra města a v jeho společnosti strávila více než hodinu. Oba si dávali záležet, aby je nikdo spolu neviděl a neustále se rozhlíželi kolem sebe. Jako by se snažili něco utajit. Dokonce podali i různé verze jejich setkání. Zatímco moderátorka ho označila za výsostně pracovní, zpěvák přiznal, že řeč přišla i na soukromí. Oba jsou v současnosti nezadaní.

Vedle Tomáše stihla Adela svůj čas věnovat i dalšímu muži. Na Zámocké ulici v Bratislavě se ukázala s mužem o pár centimetrů nižším než Adela se strništěm na tváři, se kterým strávila také pěknou chvilku. Po jeho boku se tvářila spokojeně a uvolněně, on se po celou dobu usmíval. Dokonce se sladili i károvanými košilemi. Zda to byl záměr, nebo náhoda, vědí jen oni dva. "Je to můj dlouholetý angličtinář a kamarád," řekla moderátorka.

Před pár dny ale přiznala, že novému vztahu se nebrání. "Baví mě, jak nyní žiji a když najdu někoho, kdo bude mít podobné hodnoty a aktivity, budu jen ráda," netají se Banášová. Ta je po rozchodu doslova na roztrhání a je zřejmě jen otázkou času, kdy bude mít po svém boku nového partnera.