Na tiskové konferenci k chystanému talentovému pořadu byl za největší hvězdu Martin Dejdar se svými šílenými, v rozkroku poněkud vytahanými kalhotami. „Všechno oblečení, co mám na sobě, si vybírám sám, ale je pravda, že musí projít patřičným schvalovacím procesem. Ten proces má na starosti moje manželka, takže mi mé dnešní kalhoty samozřejmě musela odsouhlasit,“ vysvětlil Dejdar původ svého nápadného kousku oblečení.

Jeho manželka, bývalá modelka Daniela, tedy prokázala poněkud prazvláštní vkus, který na sebe ovšem dokáže upoutat pozornost. S Danielou má herec dvě děti – syna Matěje (12) a dcerku Sáru (6).

Fotogalerie
13 fotografií

Martin se zároveň přiznal, že při castinzích do talentové soutěže ho několik soutěžících exotů vyloženě znechutilo. „Objevilo se tam několik lidí trapných a několik vyloženě nechutných. S jedním z nich jsem měl dokonce takový konflikt, že se ho televize Prima rozhodla poslat do dalšího kola, aby byla zábava,“ vzpomíná herec na průběh náročných castingů.

Diváci se na porotce Dejdara, Slávika a Bílou mohou těšit už od 4. září, kdy se na televizních obrazovkách rozběhne už druhý ročník „Talentu“.

Fotogalerie
13 fotografií