„Jestli vůbec bude pokračovat, to nikdo neví. Nikdo nám neoznámil, ani že končíme, a ani že budeme pokračovat, před rokem jsme přestali točit a od té doby je ticho po pěšině,“ byl Dejdar zaskočen jednáním televize.

„Dostal jsem nabídku od jiných stanic. Teď připravuji dva a rýsuje se i třetí televizní projekt, ale zatím bych to nechtěl zakřiknout,“ svěřil se herec, který stejně jako většina nováckých osobností migruje na televizi Prima. „Spolupracujeme s celou řadou tváří a do budoucna není nic vyloučeno,“ mlžila mluvčí televize Prima Jana Mrákotová.

Nova zachází se svými hvězdami tak, jak se jí to zrovna hodí. „Nikdo neví, jak to vlastně je,“ potvrdil Blesku představitel Ozzáka, kterého mrzí, že sitcom skončil. „Určitě bych byl rád, kdyby se zase vrátil na obrazovky. Nesmírně mě to bavilo, i když to bylo náročný, měl jsem rád natáčení i tu práci,“ svěřil s tím, že televize udělala osudovou chybu. „Podle mě to byl velmi dobrý seriál, který měl skvělé výsledky. Svědčí o tom i sledovanost repríz, které teď běží na televizi a jsou stejně vysoké, jako byly premiérové díly,“ dodal.

Fotogalerie
1 fotografie

Není divu, že se Dejdar ohlíží po práci u konkurence, stejně jako to udělal Michal Suchánek a Richard Genzer. Jejich pořad Mr. GS měl podobný osud jako Comeback, a proto stejně jako další novácké hvězdy raději přešli na TV Prima. „Teď připravuji dva a rýsuje se i třetí televizní projekt, ale zatím bych je nechtěl zakřiknout,“ přiznal Dejdar s tím, že nabídka nepřišla od Novy, ale od konkurenčních stanic. „Já jsem nikdy nikomu nepatřil, nikdy jsem nebyl něčí tváří, tak to tak ani neberu. Nikdo si mě nezaplatil a řekl, ty budeš náš. My jsme herci, my musíme hrát, a jestli ten seriál dělá Česká televize, Prima nebo Barrandov, je úplně jedno,“ dodal Dejdar.

Podle informací Blesku Martin zvažuje nabídky České televize a TV Prima. „Spolupracujeme s celou řadou tváří a do budoucna není nic vyloučeno,“ řekla Blesku mluvčí televize Prima Jana Mrákotová. Tomu, že by Dejdar nakonec kývl Primě, nasvědčuje i fakt, že s ní už spolupracuje, na jejím druhém kanálu Cool dabuje seriál Simpsonovi.