O románku mezi Vignerovou a Ujfalušim Blesk.cz informoval již 19. července. Tehdy ani jeden z nich vztah nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. "Nebudu to vůbec komentovat," opakovala pořád dokola Aneta, která už v té době se synem známého moderátora Jana Krause Davidem nechodila.

"S Davidem jsme se rozešli před dvěma měsíci. Vše proběhlo v klidu a David byl mezi prvními, komu jsem o Tomášovi řekla. Opravdu jsem mu nebyla nevěrná. Na druhou stranu i David už má jinou holku, takže není co řešit," svěřila se Blesk.cz Vignerová, která teprve včera potvrdila, že randí s pohledným fotbalistou, který momentálně hraje v Turecku za klub Galatasaray Istanbul.

Zřejmě nedávný modelčin pobyt u Tomáše v Turecku jejich vztah utužil, a tak Ujfaluši, který si až chorobně střeží své soukromí, dal Anetě zelenou, aby o jejich lásce promluvila do médií. "Jsme teprve v začátcích, ale jsem moc šťastná. Tomáš je opravdu moc krásný a pozorný chlap," usmívá se misska, která poprvé o novém milenci promluvila na Senza party v pražském baru Belushi´s.

Aneta pobyt v Turecku nebere jako první společnou dovolenou ta opravdová prý teprve přijde. "Zatím jsem byla jen s kamarádkou na Djerbě a moc jsme si to užily. Jestli bude ještě další dovča, ukáže čas," mlží kráska s chraplavým hlasem.

Fotogalerie
4 fotografie