"Sice jsem se u focení hodně styděl, nejsem zvyklý se tolik odhalovat, ale s výsledkem jsem docela spokojený," svěřil se Blesk.cz Sámer, kterému nebyly motivací při pohledu na jeho odhalené tělo omdlévající zástupy dívek, ale přispění dobré věci.

Umělecký akt ve formě obrazu životní velikosti nafotil zpěvák proto, aby získal finanční pomoc pro dětský domov Klokánek. "V zájmu co největší možné podpory dětského domova Klokánek jsem se rozhodl k nafocení kontroverzních fotografií, ke kterým bych jinak nikdy nesvolil. Ale za dobrou věc mi to rozhodně stojí a doufám, že se podaří pro děti získat slušnou částku, která se mi, doufám, povede vydražit na oslavě mých 26. narozenin," vysvětlil Sámer, který své narozeniny oslaví v pražském night clubu v centru Prahy.

Issa dostal už několikrát nabídku na nafocení odvážných fotek, ale vždy s díky odmítl. "V té době jsem neměl potřebu a hlavně důvod to udělat, říkal jsem si, že nejsem žádná ženská, abych se svlékal," dodává zpěvák.

Ačkoliv se zpěvák chvíli musel přemáhat, než sundal boxerky, pod taktovkou fotografa Michaela Skramuského vznikly velmi sexy fotografie. "Se Sámerem byla úžasná spolupráce i jako s modelem. Vážím si zejména jeho snahy pomoci v dobré víře dětem, a proto jsem se rád na takovém projektu podílel. Ale i Sámer byl natolik spokojen, že mě oslovil pro další spolupráci na jeho projektech," říká Michal Skramuský.
Fotogalerie
8 fotografií