Když se po desáté hodině večerní před klubem objevilo sedm příslušníků městské policie, nikdo nechápal, co se děje. "Jsme tady kvůli rušení nočního klidu. Doufám, že vše v klidu vyřešíme domluvou," oznámil jeden z policistů. Problému se okamžitě ujal manažer music klubu Fragola, takže po krátké domluvě se vše vyřešilo a policisté odjeli.

"Já snad ty policajty přitahuju. To měli říct hned, že chtějí na moje narozeniny, poslal bych jim pozvánku," vtipkoval oslavenec, který na svou narozeninovou oslavu pozval okolo sedmdesáti hostů. "Tohle je teprve první oslava, druhou pořádám na Ibize, kam o víkendu opět odlétám. Zdržím se asi dva měsíce, protože tam mám v klubu Privilige, který je považován za největší taneční klub na světě, nasmlouvaný vystoupení. Je to tam fakt bomba," pochvaloval si ostrov, kde je nejbujnější noční život na světě, Sámer.

Oslava zpěvákových 25. narozenin oficiálně odstartovala ve 20 hodin, ale oslavenec v černém hummeru v doprovodu devíti kočiček v přiléhavých modelech, dorazil až v půl desáté večer. "Sámer na sebe nechává čekat déle než Verešová, a to už je co říct," rýpl si jeden z hostů.

Kadlčková: Milence si přivezla z JAR!

Zatímco zábava už byla v plném proudu, Issa na vyvýšeném místě půl hodiny zpíval, a pak další hodinu přijímal dary a gratulace. "Ani nevím, co jsem všechno dostal, ale největší radost mi udělaly hodinky Ed Hardy, které jsou prý novinkou na českém trhu," pochlubil se Blesk.cz Sámer.

Z pozvaných hostů sice převažovala rusky mluvící mládež, ale vyhublou modelku Dominiku Kadlčkovou přehlédnout nešlo. Na party dorazila se svým novým klukem, třicetiletým modelem z Jihoafrické republiky, Lyonem. "Před dvěma měsíci jsme se poznali při práci a od té doby jsme spolu," řekla Blesk.cz zamilovaná blondýnka.

Fotogalerie
9 fotografií