Machová totiž už delší dobu spolupracuje s módní návrhářkou Libkou Safr, kvůli které na fotografiích neváhala narovnat moučkový cukr tak, aby připomínal drogu slavných a bohatých – kokain. Veronika ale tvrdí, že ona sama pouze několikrát v životě vyzkoušela trávu. Kokain ani další drogy ji vůbec neberou!

„Občas si dám bílé víno, tvrdý alkohol nemůžu vůbec. Samozřejmě jsem vyzkoušela trávu i jiné věci, co se nabízely, ale s cigárem v ruce mě jenom tak nepotkáte,“ uvedla Machová, jak to má s různými povzbuzovaly.

Na fotografiích Roberta Smělého však Veronika pózuje i nahá, pouze ve společnosti ovoce. „Tématem fotek bylo mimo samotných klobouků i obžerství. Inspiraci jsem hledala ve starých obrazech, hlavně tedy na těch, kde se objevuje zátiší s jídlem. Oblečení jsme nakonec vůbec nepotřebovaly a Veronika skončila oděná jen do ovoce a mých klobouků!“ prozradila návrhářka Libka Safr.

Neměl však s tímto odvážným nápadem problém Veroničin přítel, hokejista Roman Červenka? „Tak jsem naštěstí řešit nemusela, můj přítel se mě akorát zeptal, co má znamenat ten vajgl v mých rukách. Moc nechápal, že ho u mě vidí. Ale já jsem mu vysvětlila, že šlo o umělecký záměr návrhářky Libky Safr,“ sdělila Blesk.cz odvážná šňupařka Veronika.

Fotogalerie
12 fotografií