Veronika, která nyní pendluje mezi Prahou a Moskvou, protože tam má přítele hokejistu Romana Červenku, se zdá být se svou změnou spokojená. "Bylo to pořád to samé, chtěla jsem nějakou změnu, takže jsem si vlasy narovnala, okolí reaguje na změnu příznivě a mně se to také líbí," řekla Blesk.cz Veronika s tím, že radikálnější změnu by rozhodně nepodstoupila. "Zkracování nebo barvení u mě nepřichází v úvahu," dodala s úsměvem blonďatá kráska.

Fotogalerie
19 fotografií

Veronika je s přítelem moc spokojená, ale do Ruska už za ním nepřiletí, protože mu končí hokejová sezóna. "Roman přijede za mnou, pojede rovnou na mistrovství světa, tak budu fandit. Jinak se pak rozhodnem kam se přestěhujem, podle toho, jestli Roman vezme nabídku z USA nebo Ruska," řekla nám bývalá Česká Miss a dodala, že by byla raději, kdyby zůstal v Rusku.

Na tiskovku přišli i moderátoři večera soutěže krásy Petr Vondráček a Dara Rolins. Dále nesměly chybět všechny finalistky, ředitelka soutěže Michaela Maláčová a bývalé missky Jitka Válková, Iveta Lutovská a veronika Machová.