"Po mechu a kapradí, jsem zvolila baby look," směje se zpěvačka, která se s novým delším účesem ozdobeným dívčí sponkou objevila na tradičním nohejbalovém turnaji českých rockových kapel Festonda 2011. Ne, že by ona sama hrála nohejbal, ale její životní partner Tomáš Vartecký, lídr kapely Kurtizány z 25. Avenue, byl jedním ze soutěžících.

"Jak už jsem několikrát řekla, po chemoterapiích se mi zbláznily vlasy. Chodím každých 14 dní ke své kadeřnici Petře Měchurové, ale den před stříháním mám pocit, že vypadám jak člen skupiny Leningradští kovbojové," tvrdí zpěvačka, která má po roce a půl, kdy začala chodit na chemoterapie, nejdelší vlasy. "Možná si nechám zase narůst dlouhé, ale jak jich mám moc, tak je to náročné na úpravu."

Nad rakovinou vyhrála

Anna K. každé tři měsíce dochází ke svému lékaři na kontroly. A vše nasvědčuje tomu, že boj s rakovinou prsu, vyhrála. "Výsledky jsou skvělé a já se cítím taky skvěle. Takový lékařský dohled, co mám já, bych přála všem ženám, i těm zdravým," řekla Blesk.cz zpěvačka.

Fotogalerie
8 fotografií