"Chovali se k sobě strašně hezky, každou chvíli se políbili nebo objali. Je jasné, že se Vilma nad nevěrou svého muže už dávno přenesla, což je obdivuhodné," řekl nám jeden z herců, který byl s manželi při natáčení filmu Hrana.

Před několika měsíci se při natáčení seriálu Cesty domů zapletl s mladou herečkou Radkou Pavlovčinovou. Byl to dost intenzivní románek, když ho Cibulková vykopla z jejich společného domu. Etzler hodně rychle vztah s Radkou ukončil, Vilmu odprosil a nastěhoval se zpátky.

V kriminálním thrilleru Vilma s Miroslavem hrají manželský párem, který se různě proplétá s problémy ostatních hrdinů. Dalším manželským párem je Kateřina Brožová s Jiřím Langmajerem. Ve filmu s eobjeví Jan Tříska nebo Saša Rašilov.

Thriller se odehrává v české současnosti, kterou pokrývá dokonalá pavučina vzájemně propojených kšeftů a kšeftíků. Mnohem jemnější a nenápadnější, než byla ta v éře Mrázků a Krejčířů. Samozřejmý systém vratek, resp. skrytých provizí, automaticky funguje na všech úrovních. Kdo v něm nejede, je mimo hru. Čím větší hra, tím ostřejší jízda. Je to balanc na hraně útesu. Dá se na ní udržet? Jak dlouho ještě? A kdo to všechno vlastně řídí?

Fotogalerie
5 fotografií