V červnu letošního roku populární hudebník Daniel Landa potěšil všechny, kteří mají rádi jeho písničky informací o nejnovějším koncertním turné pod názvem Vozová hradba. S tím vystoupí v listopadu letošního roku ve čtyřech českých a moravských městech.

"Jsem velmi rád, že se nám podařilo dát dohromady nové koncertní turné, jehož součástí jsou čtyři koncerty. Poslední živé vystoupení jsem absolvoval před třemi lety, a tak se moc těším na přímý kontakt s fanoušky. Věřím, že ocení nejen starší hity, ale i zbrusu nové skladby," říká Daniel Landa.

Zajímavou novinkou je soutěž „Sestav si playlist“, která turné provází. Fanoušci se do ní mohou zapojit na oficiálních webových stránkách www.daniel-landa.cz a mohou tak jejím prostřednictvím přímo rozhodnout o tom, jak bude turné vypadat. Dvanáct šťastlivců, jejichž playlisty budou vylosovány, se může těšit na zpěvník Daniela Landy s osobním věnováním.

„Naším cílem je umožnit fanouškům přímo se podílet na finální podobě turné. Prostřednictvím hlasování tak mohou zajistit, aby jejich oblíbená píseň na koncertech zazněla. Kromě toho jsou ve hře i zajímavé ceny“, vysvětluje Daniel Landa.

Fotogalerie
1 fotografie

Soutěž „Sestav si playlist“ probíhá na oficiálních webových stránkách www.daniel-landa.cz do 31. 8. 2011. Každý účastník soutěže si zde může dle osobních preferencí sestavit vlastní playlist. Ten čítá 25 skladeb. Ze všech sestavených playlistů bude nakonec vylosována dvanáctka výherců. Každý z vylosovaných získá zpěvník s osobním věnováním od Daniela Landy, který vychází při příležitosti letošní tour.

Termíny jednotlivých koncertů turné VOZOVÁ HRADBA jsou: 3. 11. Ostrava, ČEZ Aréna; 9. 11. Brno, Hala Rondo; 12. 11. Pardubice, ČEZ Aréna a 25. 11. Praha Tesla Aréna.