Honza (47) - charismatický zaříkávač koní

Honza
Autor: TV Prima

Povolání: chovatel koní a dalších zvířat

Záliby: kromě zvířat také bojové sporty – MMA (Mixed Martial Arts), numerologie a psaní povídek

Bydliště: nedaleko Kunětické hory

Ideální žena: Hledaná žena by měla mít především duši. Měla by být upřímná a měla by umět sdílet lásku ke koním a farmaření. Nevadí kuřačka, ale nechce ženu narozenou ve znamení Lva. Nevadí mu žena s více dětmi.

Je rozvedený a žije na ranči uprostřed zvířat. Farmu si celou vybudoval vlastníma rukama. Chová nejen koně, ale i muflony, kozy, ovce a dokonce i pštrosa a bizona. Na jeho ranč jezdí rodiče s dětmi, které si tam hrají a mohou si zajezdit na poníkovi. Je třikrát rozvedený, má dvě děti. Kdysi vedl bouřlivý život a měl problémy s alkoholem. Léčil se v protialkoholické léčebně, ale svůj boj vyhrál a dnes je zapřisáhlý abstinent.

Milan (49) – svérázný pracant

Milan
Autor: TV Prima

Povolání: farmář

Záliby: rybaření, procházky

Bydliště: nedaleko Dětenic

Ideální žena: Bude muset být nejspíš hodně tolerantní a přizpůsobivá. Měla by mít alespoň trochu vztah k hospodářství. Nesnesl by nadřazenost a povýšenost. Jeho budoucí partnerka by měla být nekuřačka.

Rozvedl se před lety a jeho exmanželka po rozvodu tragicky zemřela. Má dva syny 21 a 27 let.

Michal (19) – benjamínek mezi farmáři

Michal
Autor: TV Prima

Povolání: farmář

Záliby: zejména farmaření

Bydliště: nedaleko Děčína

Ideální žena: Hledá ženu pro společný život a podnikání, se kterou by mohl založit rodinu. Nesmí jí vadit jeho pracovitost a méně volného času.

Žije spolu s rodiči ve velkém domě, kde má svůj vlastní byt, protože dům samotný má bytů celkem pět (některé z nich pronajímají). V současné době má krátce po maturitě a další studia neplánuje, život na farmě ho plně pracovně pohltí. Ženu si tedy hledá pro život a pro společné podnikání.

Jéňa (34) – nesmělý a hodný farmář

Jéňa
Autor: TV Prima

Povolání: farmář a spolumajitel družstva

Záliby: dobrovolný hasič

Bydliště: v Podkrkonoší

Ideální žena: Hledá hodnou a pracovitou ženu. Má rád děti, a proto by mu nevadila ani žena s více dětmi.

Jan je málomluvný, do pořadu ho přihlásila kamarádka, která už se nemohla dívat na to, jak si takový hodný, pracovitý a upřímný chlap nedokáže sám najít ženu. Je členem a spolumajitelem družstva, do kterého chodí do práce. Pracuje v dílně, případně jezdí s traktorem. Kromě toho, že pracuje v družstvu, má i svoje malé hospodářství, o které se stará. Chová kachny a králíky a má i kus lesa. Je dobrovolným hasičem a ve volném čase jezdí i na hasičská cvičení. Rád si jde i zatancovat.

Jiří (41) – věřící katolík

Jiří
Autor: TV Prima

Povolání: farmář

Záliby: numerologie, procházky, zpívá ve sboru

Bydliště: na úpatí Oderských vrchů

Ideální žena: Hledá pracovitou a chápající ženu, kterou by bavilo společně hospodařit. Chtěl by mít alespoň 3 děti.

Jiří je ale příjemný, inteligentní a přemýšlivý člověk. Narodil se ve znamení Střelce a má pocit, že to odpovídá jeho povaze. Jiří sedlačí od té doby, co se vrátil z vojny, takže více než dvacet let. Je věřící (římskokatolického vyznání), takže by se rád seznámil s takovou dívkou, které by nic nestálo v cestě pro případný církevní sňatek. Podle svých slov je tradicionalista vyznávající tradiční hodnoty, ale je velmi tolerantní.

Stanislav (59) – osamělý budovatel

Stanislav
Autor: TV Prima

Povolání: Farmář

Záliby: zvířata, cestování

Bydliště: na okraji Moravského krasu

Ideální žena: Nehledá ženu do kuchyně, ale někoho, koho by bavilo s ním budovat jeho ranč a cestovat. Věří v lásku na první pohled. Nevadí mu ani žena s dítětem.

Ženatý byl dvakrát. První manželství skončilo rozvodem, druhá žena mu před pěti lety zemřela. Z prvního manželství má 3 děti, ve druhém vyženil další 2. Vedle svého domu začal budovat ranč, má zoo koutek, koutek pro děti i posezení pro hosty. Počet zvířat se postupně rozšiřoval a dnes tam má koně, kozy, srnečka, psy, kočky, fretku, kačeny, slepice nebo morčata. Jezdí k němu děti a občas se svými zvířaty zajíždí i za dětmi. Především spolupracuje s dětskými domovy.

Jan (35) – sympatický univerzální dědic

Jan
Autor: TV Prima

Povolání: farmář

Záliby: počítače

Bydliště: nedaleko Strakonic

Ideální žena: U hledané ženy je pro něj základem smysl pro humor a vztah ke zvířatům, schopnost se prosadit s vlastními nápady na rodinné farmě a samozřejmě zapojení se do práce. Nevadí mu žena s dětmi.

Janův dědeček byl bratrancem ministerského předsedy Rudolfa Berana. Jan se vyučil v oboru mechanik – opravář, pracoval v JZD, po revoluci začal společně s otcem farmařit. Na čtyři roky šel prodávat do elektra, protože ho baví elektronika a výpočetní technika. Pak se ale vrátil, aby postupně převzal farmu po otci, a opět spolu farmaří.

Tomáš (31) – podnikavý a cílevědomý farmář

Tomáš
Autor: TV Prima

Povolání: farmář

Záliby: poezie

Bydliště: nedaleko Valašského Meziříčí

Ideální žena: Hledá dostatečně velkorysou ženu, která by ho tolerovala a chápala. Zároveň ale musí být vytrvalá, cílevědomá a praktická, aby mu pomohla jeho smělé sny dotáhnout do konce. Nevadí mu žena s dítětem.

Tomáš ještě nebyl ženatý a děti nemá. Prožil několik vážnějších vztahů, které ale nevydržely déle než půl roku. Teď je čtyři roky sám. Bydlí s ním matka, která před dvanácti lety statek v zuboženém stavu koupila a začala zde chovat koně. Tomáš má velké plány, chce do projektu investovat hodně peněz. Zatím pokračuje v chovu koní a stará se o rozsáhlé zatravněné plochy.

Oldřich (52) – normální chlap bez volného času

Oldřich
Autor: TV Prima

Povolání: farmář

Záliby: občasné sportování

Bydliště: nedaleko Konstantinových Lázní

Ideální žena: Hledaná žena by měla být hodná a měla by mít chuť ke společné práci. Preferuje nekuřačku. Nevadí mu žena s dětmi.

Byl ženatý, ale manželství trpělo tím, že neměl žádný volný čas, a tak se po osmnácti letech rozvedli. Má dvě dospělé dcery. Oldřich pracuje téměř nepřetržitě a nedopřává si ani dovolenou. Oldřich je vyučený instalatér, ale jeho rodiče hospodařili již dávno. Oldřich v tomto prostředí vyrůstal a po roce 1989 postupně vybudoval poměrně velké hospodářství. Hospodaří ve spolupráci se svým o čtyři roky mladším bratrem. Oldřich si přestavěl domek z bývalé stodoly.

Miloslav (53) – pracovitý samotář

Miloslav
Autor: TV Prima

Povolání: důchodce a farmář

Záliby: televize

Bydliště: nedaleko Vysokého Mýta

Ideální žena: Hledá hodnou, pracovitou a milou ženu, která by mu uvařila a pomohla s hospodářstvím.

Miloslav se ve třiceti letech oženil, ale manželství vydrželo pouhé tři roky. Od té doby žije sám. Dům, který začal stavět před deseti lety, nemá stále dokončený. Chtěl by ho dokončit pro svou novou ženu. Veškerý čas věnuje práci na hospodářství. Vystudoval zemědělskou školu ve Vysokém Mýtě a pak nastoupil do JZD. Po roce 1989 mu vrátili pole a pozemky. V současné době chová 4 krávy a má cca 5 ha polí a luk. Pěstuje především obilí jako krmivo pro svůj dobytek.

Vybrali jste si svého farmáře z nabídky TV Prima? Kontaktovat ho můžete zde.