PETR SEPÉŠI (†25) 1984 - 1985938019:gallery:true:true

První kluk a velká láska Ivety Bartošové. „Zbavil mě panenství a znamenal pro mě úplně všechno. Byl nesmírně citlivý a hodný,“ vzpomínala na něho později zpěvačka. Zároveň ale přiznala, že ji Petr také týral. Vodil si totiž za její přítomnosti do bytu i jiné holky, se kterými se zamykal v pokoji. „Pořád jsem si myslela, že ho změním, a zkoušela to vydržet, protože jsem věděla, že mě miluje. A pak se nakonec zabil…,“ zavzpomínala Iveta. Sepéši zahynul v roce 1985 při autonehodě.

MICHAL PENK (43) 1986938018:gallery:true:true

Pohledný zpěvák a idol mnoha dívek konce osmdesátých let se s Ivetou poznal v Orchestru Ladislava Štaidla. Zamiloval se do ní až po uši. Pracovně se jim spolu dařilo, vztah ale po několika měsících náhle ztroskotal. Penk měl být Ivetě nevěrný a ta se navíc zakoukala do Ladislava Štaidla. Pozdní byla lítost zhrouceného Penka…

Fotogalerie
20 fotografií

LADISLAV ŠTAIDL (66)1986 - 1999

938016:gallery:true:true

Osudový muž zpěvačky, se kterým má syna Artura. Štaidl byl vždy velmi movitý muž a Ivetě zajistil během 13letého soužití luxusní živobytí. Sňatek jí ale nenabídl, ani nemohl, protože byl po celou dobu ženatý. A nakonec ji opustil. Neunesl prý mj. Ivetin románek s Rudolfem Hrušínským nejmladším. Iveta se v zoufalství pokusila o sebevraždu, v poslední chvíli ji našel ve svém domě právě Štaidl. Ještě dlouho po rozchodu mluvila Iveta o Štaidlovi jako o vzorném otci, co se dobře stará o syna. Nedávno se ale nechala slyšet, že ji soustavně napadal, vydíral a ponižoval.

ROMAN TŘÍSKA (42) 1994938012:gallery:true:true

V roce 1994 odletěl Štaidl do USA a Iveta se sblížila s Třískou. Když se ale drby o jejich románku dostaly mezi lidi, zpěvačka svého milence obvinila, že ji unesl, držel pod prášky a dva týdny ji zneužíval. U soudu byl ale Tříska v roce 1996 všech obvinění zproštěn a všechna tvrzení zpěvačky o únosu označil soud za nepravdivá. Jak to opravdu bylo, vědí jen oni dva.

KAROL CSINO (35) 2002 - 2003938015:gallery:true:true

S tímhle slovenským fešákem si prý Iveta notovala hlavně v sexu. Po dvou letec byl konec a Iveta to zdůvodnila nepřekonatelným věkovým rozdílem (devět let). Mluvilo se ale také o tom, že na svého zajíčka hodně žárlila. Dodnes oba zůstávají kamarády, a když se Iveta léčila před čtyřmi lety v Kroměříži ze závislosti na alkoholu, přijel ji podpořit.

DANIEL BARTÁK (38) 2003 - 2004938005:gallery:true:true

S designérem Danielem Bartákem prožívala zpočátku Iveta idylický vztah a vypadalo to, že konečně našla toho pravého. Po necelém roce ale bylo po idylce, vystřídaly ji žárlivé scény ze strany Ivety a neodvratný krach vztahu. Iveta se zhroutila a skončila v nemocnici.

ZDENĚK PODHŮRSKÝ (52) 2004 - 2006938017:gallery:true:true

S tímto moderátorem a hercem měla Iveta rušný vztah, parádní Itálii. Několikrát se bouřlivě rozešli, aby se zase usmířili. Po dvou letech se jejich vztah rozpadl defi nitivně. Iveta prý nemohla rozdýchat, že Zdeněk je stále v úzkém kontaktu se svou bývalkou Markétou. Zklamaná Iveta zaháněla smutek alkoholem a prášky na uklidnění. A pokusila se o druhou sebevraždu, život jí zachránila chůva jejího syna Artura Golda.

ROMAN HANKE (42) 2006 – 2007 938013:gallery:true:true

Zvěrolékař se zdál být opravdu tím pravým mužem pro Ivetu. Inteligentní, charismatický, zajištěný. A Ivetu miloval. Ta ale stále trpěla depresemi a dál se prohloubila její závislost na alkoholu. Pokusila se dokonce o demonstrativní sebevraždu. To už bylo na Hankeho moc a ze vztahu rychle vycouval.

JIŘÍ POMEJE (46) 2008 - 2010938014:gallery:true:true

První muž, který Ivetu požádal o ruku. V létě 2008 se vzali a vše vypadalo růžově. V jejich domě v Uhříněvsi však po krátkém čase opět zavládla Itálie. Iveta tvrdila, že jí Jirka zatajil skutečnosti kolem jeho dluhů. Hádky, křik, domem létalo nádobí. Nakonec zpěvačka Pomeje sbalila kufry a vyrazila ho z domu. Pak ho ještě jednou vzala na milost, ale krach vztahu byl neodvratný. Loni na podzim se rozvedli.

DOMENICO MARTUCCI (34) 2011...

Manželské pokouřeníčko nebo doutník míru?
Autor: Blesk - David Malík

Zatím poslední muž v životě Ivety. Pohledný italský hrabě a zpěvák Domenico Martucci (34) nazpíval s Ivetou duet a s nezvyklou otevřeností přiznal, že Iveta pije. Víno, rum, co jí přijde pod ruku, a zároveň bere prášky proti depresím. Zda je pro Ivetu tento chlapík konečně vysvobozením, se teprve ukáže, zatím to tak nevypadá. V pondělí skončila na psychiatrii, aby ji na reverz o dva dny později opustila. Se svým přítelem zamířila do Itálie, kde se má léčit ze svých závislostí…