Iveta teprve ve středu podepsala reverz na psychiatrické klinice na pražském Karlově, kam ji odvezli, když se znovu psychicky zhroutila. Už ve čtvrtek po desáté večer ale vyjel z garáže v pražské Uhříněvsi kabriolet jejího milence Domenica, v němž seděl pár, sbalený na dlouhou cestu. A Blesk jel za nimi.

Domenico s Ivetou ve velkém slamáku nejprve kličkoval Prahou, aby se pak opět vydal přes Pražský okruh na D1 směr Vídeň. Až do Rakouska se zpěvák snažil Blesk setřást, jel však předpisově, a proto nebyl problém ho sledovat.

Fotogalerie
40 fotografií

Po osmi hodinách svižné jízdy zatoužila Bartošová vyměnit luxus sportovní Alfy Romeo za pohodlí měkké postele. Jakmile ale sjel zamilovaný pár jen kousek před italskými hranicemi z rakouské dálnice, čekalo na ně nemilé překvapení. Zastavila je hlídka dopravních policistů. Pozornost budící kabriolet muži zákona pečlivě obhlédli a zkontrolovali, zda je opravdu Domenicův.

„Už si nutně potřebuji odpočinout někde, kde mě nikdo nezná a kde nemám každé ráno paparazzi před domem, doma už nemohu dýchat,“ řekla zpěvačka na odpočívadle u jednoho Motelu před hranicemi Itálie.

Hrabě držel Ivetu za ruku

Iveta na to, že se jen před několika hodinami psychicky zhroutila, vypadala dobře. Mluvila celkem srozumitelně a k věci. Během rozhovoru s ní jí občas skočil do řeči její milenec Domenico, ten pak, aby zpěvačku uklidnil, chytil Ivetu za ruku. Iveta vypadala vyrovnaně a odhodlaně. Potřebuje klid a ten najde podle ní jen v Itálii. Když se Blesk zpěvačky zeptal, jak se cítí, tak na kameru řekla, že unaveně. Mimo záznam pak redaktorům sdělila, že se psychicky zhroutila a stále je pro ni těžké o tom mluvit. Iveta si tak na kameru povídala jen o tom, jak stráví s Domenicem dovolenou v Itálii.

Když se dvojice po několika hodinách v dálničním motelu probudila, vyrazila na cestu do Benátek. „Chvíli chceme být tam, pak pokračovat jinam, prostě procestovat Itálii. Předem stanovený plán nemáme,“ řekl slibně Domenico. Deštivé počasí však najednou využil k tomu, aby úplně obrátil. „Pojedeme rovnou ke mně domů, mám tam na dnešní večer domluvené nějaké schůzky a povinnosti,“ rozhodl se Martucci.

Jen pár hodin předtím přitom plánoval romantické cestování po Itálii! Nestane se z romantické pohádky o bohatém princi spíš ta o smutné a osamocené Popelce, která sedí doma, zatímco její vyvolený běhá bůhví kde?