Bříško Terezy Maxové roste každým dnem. „Všichni mě teď opečovávají jako oko v hlavě, a to nemluvím jen o svém partnerovi, ale i o celé mojí rodině,“ přiznala Blesku Maxová, kterou momentálně trápí bolesti zad. „Každé těhotenství je prostě jiné, ale jinak musím zaklepat, že zbytek probíhá skvěle,“ dodala Tereza, pro kterou třetí těhotenství bylo velmi nečekané, ale o to radostnější. Ale jestli k synovi Tobiasovi a dceři Míně (2) v září přibude sestřička, nebo bratříček, nechce modelka za žádnou cenu prozradit.

Modelka, která ale jinak žije v Monaku se svým partnerem Burakem Oymenem, přijela do Prahy jen na skok, aby podpořila charitativní projekt. „Děti zde mohly objevit hravou formou své skryté vlohy. Není pro ně samozřejmostí, že jim někdo radí a pomáhá při volbě zaměstnání, jak tomu bývá u dětí, které vyrůstají v biologických rodinách,“ vysvětlila Maxová a do objevování znalostí zapojila i svého syna.

„Jsem zvědavá, čím jednou bude, má spoustu koníčků. Zatím ho nejvíce baví jazyky a umí se kromě mateřské češtiny domluvit anglicky, francouzsky a trochu i turecky,“ pochvalovala si syna, jehož otcem je dánský tenista Frederik Fetterlein.

Fotogalerie
22 fotografií