O tom, že by Zapletal vlezl znovu do chomoutu, prý uvažoval delší dobu. Rozhodl se až ve chvíli, když se s přítelkyní Hankou před rokem přestěhovali na farmu v Ostrově pod Blaníkem. „Hanka to naprosto akceptovala a hlavně se jí líbila tato myšlenka, tak jsme tam spolu začali žít a dobudovávali stavbu. A přitom jsem zjistil, že je úžasný partner nejen do práce, ale hlavně pro život,“ vysvětlil Zapletal s tím, že ve svém věku si na žádnou velkou romantiku nepotrpí.

A tak místo žádosti o ruku se na sňatku rozumně domluvili. „Bylo to velmi neformální, prostě jsme si řekli, co kdybychom se vzali. Oba jsme do jisté míry konzervativní lidé,“ dodal. Veselka prý proběhne na jeho farmě a tím tak odstartuje jeho plány. „Chtěl bych, aby se u nás do budoucna pořádaly svatby,“ přeje si.

Fotogalerie
1 fotografie

Oba byli sami, tak se dali dohromady

Bývalý prezident soutěže krásy zná svoji nastávající dvacet pět let. Byla jeho pravou rukou v agentuře a pak i spolumajitelkou APK/2. Dohromady se dali až poté, co se Zapletal rozvedl se svou třetí ženou.

„V té době jsem si uvědomil, že jsem člověk, který nechce a ani nemůže být sám. A Hanka stejně jako já byla rozvedená, tak to logicky vyplynulo, že to spolu zkusíme, a nakonec se z toho vyklubal nádherný partnerský vztah,“ zavzpomínal Miloš, jak se s Hankou Hotovou dali dohromady.