"Rozhodně jsem svou ženu včera večer nenapadl, celé je to nesmysl. Přijel jsem domů ve tři čtvrtě na dvanáct a Mirka seděla na terase a popíjela. Začala na mě křičet, že se tahám s děvkami a že už má všeho dost. Chvilku na to odešla do ložnice. Asi za deset minut někdo zvonil, tak jsem šel otevřít a tam stáli dva policisté. Ptal jsme se, co se děje, a oni, že je zavolala paní Čejková, že jsem do ní v garáži strčil, ona upadla na hlavu a nyní požaduje ošetření v nemocnici," svěřil se Blesk.cz Vít, který žije s Čejkovou sedm let.

"Ano, potvrzujeme, že jsme na místě zasahovali. Příčinou byla hádka muže se ženou," řekla mluvčí Prahy-venkov Štěpánka Zatloukalová.

"Když policisté vše sepsali a odjeli, sbalil jsme si věci, vrátil jí klíče od domu a odešel. Tohle je pro mě takové zklamání, že jinou možnost než rozvod nevidím," tvrdí Marek.

Fotogalerie
9 fotografií

Chce mě dostat za katr, tvrdí Vít

Čejková po údajném napadení odjela na vyšetření do pražské nemocnici na Bulovce. Tam se zdržela do tří do rána, pak se vrátila domů. V pondělí měla domluvenou schůzku v rádiu Regina, ale ráno jen poslala omluvnou sms zprávu, že byla v noci napadena manželem a že se necítí dobře. "Celé je to jenom výmysl, normálně to na mě postavila a jelikož jsem v podmínce, tak mi chce ublížit. Teď musím věřit, že vše vysvětlím a ukáže se, že jsem nikoho nenapadl," doufá Vít.

Čejková před časem prozradila, že manželství už několik měsíců neklape a že se rozhodla dát se s Vítem rozvést. Navrhla mu takzvaný nesporný rozvod, který je moderní a rychlý, stačí splnit veškeré zákonem stanovené podmínky a donést požadované dokumenty. Vít možnost rozvodu nepřipustil. Teď už změnil názor a jinou možnost, než rozvod, nevidí.