"Pohřešovaný muž se od konce ledna až do poloviny února zdržoval v České republice. Nějakou dobu pobýval v Blansku a pak v Praze. Naposledy byl viděn 14. února v Benešově u své právní zástupkyně, které slíbil, že se jí ještě ozve. To však do současné doby neučinil. Nějaký čas už nekomunikuje s rodinou a jeho telefon je nedostupný. Nereaguje ani na SMS zprávy," uvedla pro agenturu Mediafax mluvčí benešovské policie Zuzana Stránská.

Kriminalisté po muži, který je majitelem obchodní společnosti a má mnoho obchodních aktivit po Evropě, pátrají od začátku dubna.

Románek s Anife skončil dobitým obličejem

Urostlý podnikatel měl v v roce 2008 románek s tureckou tanečnicí Anife Vyskočilovou. Společně se objevili na několika večírcích, kde svou lásku dávali najevo. Neustále se objímali, olizovali...

Mark si s temperamentní moderátorkou užil své. Během jejich vztahu byl s rozmláceným obličejem hospitalizován ve Fakultní nemocnici Na Bulovce. "Ano pan Spencer byl přijat 30. října. Byl u nás několik dní hospitalizovaný na chirurgii, očním a ORL oddělení. Měl vážně poraněný obličej a břicho," potvrdili tehdy lidé z nemocnice.

Spekulovalo se o tom, že herečka na svého milence tak žárlila, že ho zmlátila pánvičkou. "Mark spadl ze schodů, zlomil si nos a pobil obličej. Já jsme ho jen zvedala a zavolala mu záchranku," obhajovala se tehdy bývalá manželka herce Ivana Vyskočila.

Fotogalerie
5 fotografií