Když se na módní show ve Veletržním paláci objevila Táňa ruku v ruce s maminkou, hned každého napadlo, že přiletěla do Čech udělat pořádek v životě své dcery, které hlavu zamotal o sedm let mladší muzikant Vojta Dyk.

"S maminkou jsme velké kamarádky a nemáme problém mluvit o všem. Mamka se zdrží asi měsíc a určitě ho celý stráví s našimi kluky Cyrilem a Františkem," prohlásila herečka, která manžela Pavla Čecháka vyměnila za mladého herce. Toho už samozřejmě své mamce představila a prý to dopadlo na výbornou. Jak jinak, existuje snad žena, kterou by Dyk svým milým chováním neoslnil?

Vilhelmová vypadala v džínových šatech bez ramínek velmi vyhuble. Zřejmě je toho na ni v poslední době trochu moc. Láska s Vojtou, starost o dva malé syny, natáčení zábavné show Partička, zkoušení hry Zkrocení zlé ženy na Letních shakespearovských slavnostech...

Fotogalerie
16 fotografií

Nová kolekce značky F&F přilákala vnadnou modelku Vlaďku Erbovou s přítelem Tomášem Řepkou, těhotnou Agátu Hanychovou s otcem svého syna nebo herečku Sandru Novákovou.