Manžel herečky Táni Vilhemové těžce snáší, že ho žena opustila s mladším milencem, zpěvákem Vojtou Dykem. Ti si navíc teď užívají dovolené v Portugalsku, kam Táňa vzala své dva syny, které má právě s Čechákem.

Odkopnutý manžel tak žal utápí v alkoholu. Z úterního večírku Barování v pražské Lucerně ho vyváděla herečka Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem, s nimiž tam trávil u nejedné skleničky večer. V pasáži Lucerny ho museli dokonce podpírat. Tah tím ale nekončil, spíš začal. Partička zamířila do nedalekého baru, kde pitka pokračovala.

Kolem druhé hodiny ranní si Čechák přivolal taxi, aby ho odvezlo domů k rodičům, kde momentálně po rozchodu s Táňou bydlí. Podle deníku Aha! však Čechák odmítl taxikáři zaplatit a vytáhl na něj nůž.

Taxikář si to samozřejmě nenechal líbit a na zpitého Čecháka vytáhl pistoli. Oba muži vystoupili z auta a začalo vyřizování účtů. Rozzuřený taxikář po manželovi Vilhelmové dokonce vystřelil.

Vytáhl na mě nůž a začal se s s ním ohánět. Řekl mi ty čur*ku, já ti nič nedám, já na vás m*dám. Tak jsem vytáhl plynovku,“ řekl deníku Aha! taxikář, který vezl namol opilého Čecháka. Manžel Vilhelmové se k nočnímu incidentu zatím nevyjádřil.

Policie zahájila trestní řízení

Na místo noční střelby byla přivolána policie, která okamžitě zahájila vyšetřování. "Policisté na místě zajistili nábojnici ze střelné zbraně. V současnosti vyslýcháme svědky události a probíhá vyšetřování. Novináře, kteří na místě fotografovali, jsme požádali o vydání důkazních materiálů, které by policii měly v objasňování případu pomoci," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

"Vslechli jsme poškozeného a již jsme vypátrali i řidiče taxi, který střílel. Zjistili jsme, že ke střelbě byla použita plynová pistole, která byla zajištěna. Zahájili jsme trestní úkony v souvislosti s podezřením z trestného činu výtržnitví," uvedla policejní mluvčí Eva Miklíková.

Fotogalerie
5 fotografií