Dara Rolins, která byla Alexovou nejbližší kamarádkou, přinesla věnec z 600 bílých růží. Zpěvačka přiletěla na pohřeb přímo z Londýna a na obřadu zazněla i její písnička Andílek můj. Když rakev Alexe zajížděla z katafalku, Dara Rolins zkolabovala. Po skončení obřadu už nebyla skoro schopná chůze a musela si zout boty.

Pro Daru je to za poslední rok už třetí tragédie, která ji srazila na kolena. Před necelým rokem to byla smrt Jindřicha Rotrekla (†63), který v červenci v Šáreckém údolí zemřel pod koly jejího auta, které řídila. O půl roku později veřejná nevěra jejího přítele, otce dcery Laury, Matěje Homoly a teď smrt velmi blízkého kamaráda.

S oblíbeným vizážistou celebrit Alexanderem Branislavem Hromkem (†30) se v pátek ve 14 hodin přišli do bratislavského krematoria rozloučit přátelé, rodina a známé celebrity z řad slovenského i českého showbyznysu. Smuteční hosté se dopředu domluvili, že přijdou buď v klasicky černém oblečení nebo v bílém - tedy v barvách, které Alex tolik miloval.

Fotogalerie
8 fotografií

Obřadní síň se během chvíle zaplnila mnoha známými tvářemi. Mezi slovenskými hosty kromě Dary Rolins nechyběly zpěvačky Sisa Lelkes Sklovska, Eva Máziková, Tina nebo raper Rytmus. Z Česka dorazil na pohřeb moderátor Leoš Mareš s přítelkyní Hankou Svobodovou.

Těžké chvíle prožívala i Alexova maminka. Ztráta druhého syna ji ranila natolik, že během obřadu zkolabovala a museli ji podpírat. Sálem v té chvíli znělo Alexovo krédo: "Žena se umí nalíčit tak, aby byla pěkná, muž ji umí nalíčit tak, aby se líbila".

Obřad trval kolem půl hodiny. Na konci pohřbu si na přání Alexe připili truchlící sektem. Lahve stály i na stole před krematoriem.

Známý slovenský vizážista Alexander Branislav Hromek (†30) náhle zemřel v neděli 8. května kolem 22. hodiny. Příčinou smrti byl pravděpodobně zápal plic. Vizážistův bratr se narodil v roce 1967. Když tragicky zahynul bylo mu 27 let.