Osud si opravdu nevybírá. Alexova maminka už podruhé musí prožít strašnou bolest. Její druhý syn je mrtvý...

Prvního syna jí podle slovenského serveru vzala zákeřná choroba v jeho sedmadvaceti letech. O pár let později ji opět nemoc, tentokrát zápal plic, připravila o druhého syna, známého vizážistu. Poslední rozloučení s Alexem proběhne v pátek 13. května v bratislavském krematoriu.

Dara trpí, jako kdyby přišla o tátu

"Dara je z Alexovy smrti hodně špatná a víc už se k tomu nebude vyjadřovat. Jen leží v posteli a pláče. Cítí stejnou bolest, jako kdyby jí odešel otec," řekla Blesk.cz Dary manažerka Eva Skallová, která je momentálně jedinou spojkou mezi zpěvačkou a světem. Rolins s Alexem pojilo letité přátelství, chovali se k sobě jako bratr a sestra. Dara samozřejmě věděla, že je vizážista nemocný, ale že je to s ním tak vážné, si ani v tom nejhrozivějším snu nedokázala představit.

894178:gallery:true:true

Zpěvačka od chvíle, co Alex navždy odešel, jen pláče, leží v posteli a komunikuje jen se svými nejbližšími.

Pro Daru je to za poslední rok už třetí tragédie, která ji srazila na kolena. Před necelým rokem to byla smrt Jindřicha Rotrekla (†63), který v červenci v Šáreckém údolí zemřel pod koly jejího auta, jež řídila. O půl roku později veřejná nevěra jejího přítele, otce dcery Laury, Matěje Homoly a teď smrt velmi blízkého kamaráda.

Fotogalerie
16 fotografií