Na první pohled je zřejmé, že Vydra zhubl. "Poprvé jsme shodil osm kilo během StarDance, pak jsme tři nabral, ale ty už jsou taky dole. Snažím se netloustnout. Nejenom já se cítím líp, ale i moji koníčci. Ti jsou za každé kilo, které shodím, fakt rádi," řekl Blesk.cz herec. A proč si nechává narůst vlasy? "Nějak jsem zapomněl zajít k holiči," usmívá se Vydra.

Video
Video se připravuje ...

Václav Vydra se prohání na motorizované koloběžce Jan Jedlička, hudba: Yellow

Herec zanedlouho začne v karlínském hudebním divadle zkoušet známou hru Včera tě zabiju! Během představení se herec na jevišti objeví jako třicetiletý, padesátiletý a sedmdesátiletý muž.

"Bude to trochu oříšek, ale věřím, že mi maskéři hodně pomohou," vtipkuje herec, jež se svou manželkou komentuje pořad Prostřeno na Primě.

I když už to je víc jak čtyři roky, co se vydra zúčastnil StarDance, s tancem stále koketuje. "Letos jsme s mou taneční partnerkou Petrou Kostovčíkovou měli pět akcí, kde jsme tančili. Už to není, co to bývalo, protože netrénuji, ale tanec mě stále baví," usmívá se Václav. Věnovat se tanci měla v plánu i Jana Boušková, ale její počáteční zapálení, prý rychle vyprchalo. "Jana to zkoušela, ale brzy to vzdala. Takže tančím jen s Petrou," dodává herec.