"Chtěla jsem se napít, ale špatně jsem sáhla po skleničce. A jak jsem nechtěla, aby se rozbila, ona se tedy stejně rozbila, tak jsem se trochu víc opřela o Marka. Ten mě naštěstí držel, takže jsem nespadla," vyprávěla se smíchem po tiskové konferenci herečka.

To, že rozbila sklenku a položila se na Marka, by nebylo tak zajímavé jako její krátká sukně. Ta se totiž nebezpečně vysunula nahoru a odhalila samodržící punčochy s krajkovým lemem. Najednou byla Nela neuvěřitelně rajcovní.

Marek se jen smál
Autor: Blesk

Opět se potvrdilo, že nenápadná rafinovanost je daleko účinnější než prvoplánovitá provokace. Místo hlubokých výstřihů, které při sebemenším pohybu praskají ve švech, je stokrát víc sexy náhodné odhalení podvazku nebo vykouknutí krajkového lemu od podprsenky.

Nela, které je něco málo přes čtyřicet, už tuhle strategii dávno pochopila. Za poslední roky se téměř v každé své roli a nejenom filmové, ale i divadelní objevuje v podvazcích nebo v rajcovním oblečku.

Boudová očima Františky Čížkové

Kobaltové mini s lehounkého transparentního materiálu. Volány ve výstřihu, festovní, ňadra jistící podprsenka, jež se prosazuje pod slupkou podšívkového kombiné. Tenké černé punčochy se samodržícím krajkovým lemem a kus bílého, ve vyhrnuté sukni odhaleného stehna nad nimi. Kozačky, které zřejmě mají sexy provokativnost dotáhnout. Pěkné, jemnými špíčky vypolstrované tělo čtyřicátnice, lesklé vlasy a zajímavá tvář…

Tak nějak by se dala charakterizovat paní Nela na prezentaci připravované komedie se světový kreditem. Její uchopení erotiky v rámci stylingu má k dokonalému úderu na komoru daleko, byť nepochybuji o tom, že taková verze rozkroky mnoha mužů zasáhne. Zvlášť těch, jež sexy femme fatale děsí a kombinace kokety s pozůstatky dívky, jež se na úpatí zralosti rozhodla být erotickým diblíkem, je naopak vzrušuje.

Fotogalerie
12 fotografií