Eliško, už jste Vaška představila svým rodičům?

"Ještě ne, u nás není zvykem hned každého partnera představovat. Ale včera (ve středu) se Vašek seznámil s mou sestrou, kterou pozval do divadla na Ježíše, kde hraje. Myslím, že si docela padli do oka."

Rodičům vadí, že je Vašek rozvedený a potetovaný?

"Ze začátku nebyli nadšení, to je pravda, ale myslím, že už si pomalu zvykají. V červnu spolu pojedeme k nám domů na strážnické slavnosti, tak snad vše dobře dopadne."

Opravdu jste za dobu, co jste s Vaškem, ztloustla?

"Ano, mám o šest kilo navíc a vůbec mi to nevadí. Akorát se musím smát některým médiím, když jsem zhubla, byla jsem anorektička, teď jsem trochu přibrala a už jsem oplácaná."

Už vám Vašek koupil slibovanou čivavu?

"Ještě ne, ale viděla jsem, že už se po nějaké koukal. Ale když si tak vzpomínám, tak můj bývalý se taky koukal na net a pak jsem dostala plyšovou."

Nedávno jste s Noidem nazpívali společný duet, vystupujete někde?

"Asi za měsíc máme akci, kde opět spolu zazpíváme. Momentálně bych se zpěvu chtěla naplno věnovat a modeling trochu odsunout na vedlejší kolej. Vašek už pro mě napsal písničku a příští týden jdu na konkurz do muzikálu."

Do jakého?

"Na jaře se v Kalichu bude hrát muzikál Osmý světadíl, k němuž libreto napsali členové kapely Elán. A dnes jdu na casting do filmu, kde hraje Jirka Mádl."

Takže vaše kroky míří do showbyznysu?

"Když se mi bude dařit, proč ne."

Velmi často hrajete poker, vyhráváte?

"Hraji dva roky a zatím jen dvakrát jsem vyhrála docela dost peněz. Přiznávám, že mě hazard docela baví a vzrušuje. Určitě si nenechám ujít mezinárodní výstavu zábavní techniky Svět zábavy 2011 na pražském Výstavišti (14.-15. dubna). Už mi o tom vyprávěla kamarádka Romana Pavelková a prý to stojí za to."

Jste na hazardu závislá?

"Ne! Ale na sladkém závislá jsem."

Fotogalerie
7 fotografií