Když se Menzelová objevila na party fitness centra, okamžitě se dostala do palby otázek, jak si udržuje svou stále štíhlou a pevnou postavu.

"Pro mě je sport pozitivní droga, a když necvičím, jsem nervózní, neklidná. Jen nestíhám nikam chodit, takže si doma sama cvičím jógu. U mě funguje naprosto dokonale kalokagathie - když mám tělo v pořádku, je na tom stejně i duše a obráceně," říká Menzelová.

Olga si jen jednou, a to kvůli charitě, zkusila roli modelky a nedopadlo to úplně nejlépe. Na mole spíš připomínala strnulou figurínu s robotickými pohyby než ladnou krásku. Ale na druhou stranu, obětovala se pro druhé ...

I na beach party nechyběla přehlídka, kde největší ohlas měla plavková kolekce, kterou předváděly missky Kateřina Sokolová, Lucie Váchová nebo Eliška Bučková. Překvapivě si krásky své zadečky nezabalily do deky, jak je u nich v poslední době zvykem, ale předvedly se v celé své kráse.

Kateřina Sokolová má plnější postavu, ale pevnou
Autor: Pavel Machan

Váchová dokonce předvedla pár kousků z gymnastiky, kterou léta dělala a nyní trénuje malé dívenky. "Měla jsem trochu strach, abych neskončila pod molem, přece jenom není moc velké," obávala se Lucie, která je provdaná za jachtaře Davida Křížka.

Fotogalerie
8 fotografií