Pavlovčinová svůj odchod popírá: „Nevím nic o tom, že bych měla skončit,“ řekla pro Blesk.cz. Prima, která seriál uvádí v pondělí a ve středu v hlavním vysílacím čase, to ale vidí jinak.

„To není pravda, že točí dál. Radka seriál dotočila už dávno a teď se v něm ve středu objeví naposledy,“ řekla Blesku tisková mluvčí Primy Jana Mrákotová. „Pro tento moment se dějová linka v seriálu pro Pavlovčinovou uzavírá,“ dodala Mrákotová s tím, že není vyloučeno, že se v budoucnu do seriálu vrátí. „V seriálu končí definitivně jen ten, kdo umře,“ vysvětluje režisér Jiří Adamec. O tom, že by scenáristé s variantou Radčina návratu do budoucna počítali, ale neví.

Radka se do charismatického Etzlera zamilovala až po uši. Etzlerovi se její vrtění u tyče také líbilo, a tak jejich seriálový milenecký vztah překročil meze profesionality a prolnul se i do reálu. Když to vyplulo na veřejnost, Etzler, ženatý s Vilmou Cibulkovou, zabrzdil. Nechtěl obětovat ani manželku Vilmu, ani společný kšeft. Cibulková s Etzlerem totiž před časem založili divadelní společnost.

Fotogalerie
8 fotografií