Němcová totiž před lety prodělala tříštivou zlomeninu pánve, kterou ji způsobila vlna tsunami, která ji s přítelem Simonem Atleem zastihla v Thajsku. Bohužel její snoubenec nepřežil, modelka se naštěstí zachránila o listy palmy. Odnesla si však ošklivé poranění, s jejichž následky se vyrovnává dodnes. A právě to ji omezuje v něklterých pohybech, které při tanci se svým partnerem dělá.

"Někdy to bolí opravdu moc, ale cvičením se to dá zlepšit," říká do medailonku modelka, na které byla bolest během tréninku vidět. V televizním přenosu ale odtancovala s úsměvem a za svůj výkon si vysloužila 18 bodů.

Fotogalerie
21 fotografií

Němcová rychlému tanečnímu umu vděčí tanečnímu partnerovi Dimitryovi Chaplinovi. "Děkuji mu za to, že ze slona vyčaroval motýla," pochvalovala si modelka. Po pondělním výkonu ale dostává poklony i samotná Němcová. Odborníci na tanec ji hodnotí velmi pozitivně. S tanečním partnerem Dmitry Chaplinem by to mohla dotáhnout daleko. V loňské soutěži se Chaplin umístil na druhém místě.

"Snažíme se, abychom ze sebe dostali to nejlepší. Dmitry je výborný tanečník a hlavně je to profesionál. Mé možnosti jsou o něco omezenější, ale snažím se na sobě pracovat," dodala s úsměvem Petra.