Němcová se s Belmanem seznámila před osmi měsíci prostřednictvím společných přátel. Zasnoubili se před vánočními svátky, které posléze strávili oslavami s blízkými přáteli a příbuznými. Svatba je plánována na letošní rok.

Jde již o druhé zásnuby jednatřicetileté české topmodelky. Její první snoubenec, fotograf Simon Atlee, zahynul při katastrofální tsunami, která zasáhla oblast Indického oceánu na Vánoce roku 2004. Smrtící vlna smetla i jejich přímořský bungalov v Thajsku. Sama Němcová tehdy utrpěla vážné zranění, přežila vklíněná osm hodin ve větvích stromu. Ze zranění se léčila řadu měsíců.

Němcová zazáří po boku hvězd

Vedle Petry Němcové a Kirstie Alley, která hrála v televizním sitcomu Na zdraví a v dalším seriálu nazvaném Fat Actress zvítězila nad svojí váhou, se do soutěže Dancing With the Stars (česká obdoba je StarDance) zapojí moderátorka Wendy Williams, herečka Chelsea Kane a také Kendra Wilkinson, bývalá přítelkyně zakladatele pánského časopisu Playboy Hugha Hefnera.

Mezi muži v taneční show, kterou bude vysílat televize ABC od 21. března, bude bývalý profesionální zápasník Chris Jericho, fotbalista Hines Ward, zpěvák Romeo a také Ralph Macchio, který si získal slávu jako dětský herec v původním filmu The Karate Kid.

Hvězdy showbyznysu dostanou do páru profesionálního tanečníka nebo tanečnici. Pořad se bude vysílat každý týden až do května.

Fotogalerie
3 fotografie