Partička kolem Vojty Dyka natočila klip u Středozemního moře. Kluci v něm sází na lehkou parodii, odhalená těla, letní atmosféru a sex. Nejvíce zaujme souložící Dyk, který prožívá na dovolené s kamarády románek se svůdnou turistkou, kterou hraje Markéta Frösslová. Ale nezahálí ani ostatní členové úspěšné party, i oni si přijdou na pláži na své...

Frösslová je Dykovou partnerkou i v reálném životě. Zda spolu ve skutečnosti sexuálně experimentují a divoce střídají polohy jako v nemravném klipu, je obestřeno tajemstvím.

Video
Video se připravuje ...

Nightwork a jejich nemravný klip k písni Andělská dívka youtube.com

Kluci z Nightworku vyrabovali Anděly, ale...

Že se hudební pojetí skupiny Nightwork asi dost líbí, ukázalo i předávaní cen Anděl. Nightwork se stali skupinou roku, jejich videoklip Tepláky byl také bezkonkurenční. A Album roku? Tepláky aneb Kroky Františka Soukupa. Kdo s tím ostře nesouhlasí je rapper James Cole, který se do kapely Nightwork tvrdě pustil na stránkách magazínu Reflex:

"Máme rok 2010 a vše kulminuje písničkou o teplácích od kapely Nightwork. Tohle je hlas budoucnosti, tohle se nám tu událo? To, co je odlišuje, je, že zpívají o koulích. To by se dřív nesmělo. Jinak je to pořád stejná podívaná. Opice tančí, opojená sebou a svým burákovým úspěchem, do prehistorické produkce, proti níž je Zagorová avantgardní porno funk. Vše v typicky české trapné příchuti, kdy je špatný humor tak nesnesitelný, že je prohlášen za inteligentní a satirický. Kapela Nightwork se snaží o rozjuchanou bezduchou vypočítavou normalizační vlezdoprdeláckou nenápaditou srágoru a daří se jí to na tisíc procent," zuřil drsný rapper.

Jaký názor máte na Nightwork vy? Pište do diskuze pod článkem!

Fotogalerie
12 fotografií