Páreček zavěšený do sebe se objevil na předávání cen hudební stanice Óčko. Mirna s rudě namalovanými rty se od Jakuba ani na chvíli nevzdálila. Výjimkou bylo, když Prachař s kapelou Nightwork, tentokrát bez zpěváka Vojty Dyka, odešel na pódium převzít cenu v kategorii Pop & Dance.

Jakub se s Mirnou zapletl už v dubnu v jednom pražském baru, který bývalá studentka University of New York in Prague a Univerzity Jana Amose Komenského velmi ráda navštěvuje. Ze začátku to oba brali jako nezávazný románek, ale pak se vše zvrtlo.

Kráska z Bosny prý pravidelně jezdila do Brna, kde Prachař točil přímé přenosy Česko Slovensko má talent a tím si Jakuba k sobě připoutala. Dlouhou dobu nebyl Jakub schopný Marthě říct, že už má jinou holku, a tak randil s oběma. Před dvěma měsíci se rozhodl, že bude mít jen jednu holku, a to temperamentní studentku ze Sarajeva.

Issová i Prachař se k rozchodu odmítají vyjádřit. Oba se sice tváří, že se nic nestalo, ale po třech letech vztahu a společného bydlení předvádějí chabý herecký výkon. Martha obráží večírky sama a popíjí víno s kamarádkami, a Kuba se tetelí blahem...

Fotogalerie
8 fotografií