Polibky, vášnivá objetí, ale i facky uštědřila herečka Vilma Cibulková (47) Miroslavu Etzlerovi (46) na jevišti Roškotova divadla v Ústí nad Orlicí. Ve hře Láskou posedlí na nich diváci ani v nejmenším nepoznali, že manželský pár má za sebou bouřlivý rozchod kvůli hercově románku s Radkou Pavlovčinovou (22).

Představení o vášni a záletech

Scénář hry Vilmě a Mirkovi však nahrával, neboť milenecký pár, který v něm hrají, stejně jako oni prochází krizí. Chvíli se na jevišti objímali, chvíli na sebe křičeli. Zvláště výčitky, že chodí za jinou Vilmě Cibulkové uvěřil v sále úplně každý. Z role však nevypadla, ani když se záletníka Etzlera vášnivě dotýkala.

„Nejsme nepřátelé, nedělá nám problém spolu hrát divadlo,“ tvrdila Vilma Cibulková po skončení prvního představení, které svedlo oba herce dohromady poté, co manžela vyhodila z bytu. „Já mám Mirka pořád ráda jako kamaráda, zůstáváme přátelé. Hru Láskou posedlí jsme začali hrát dávno před naší krizí a nevidím v tom problém, abychom v představeních pokračovali,“ uvedla Cibulková.

Každý odjel jinam

Ihned po skončení strhujícího dramatu o vášni a tajemstvích života se však krize projevila. Záletný herec se během pár minut sbalil a z divadla odjel sám ve svém autě. Cibulková naopak odjížděla s hereckými kolegy Ladislavem Mrkvičkou a Vilémem Udatným jedním autem, asi půl hodiny po něm.

Etzler udržoval několik posledních měsíců vášnivý poměr se svojí hereckou kolegyní ze seriálu Cesty domů, slovenskou herečkou Radkou Pavlovčinovou. Minulý týden po odhalení jejich vztahu v médiích Cibulková manžela potupně vyhodila z domu.

Fotogalerie
4 fotografie