V Česku všichni spíš stojí na straně klamané Vilmy Cibulkové a podvedenou ženu litují. Ve slovenském vysílaní to ale vypadalo tak, že na mladičkou herečku z mileneckého trojúhelníku jsou v její zemi dokonce hrdí! Přiřadili ji k dalším známým Slovenkám, které popletly hlavy mužům v českém showbyznysu a rozbily jejich předešlé vztahy.

„Další Slovenka rozhýbala Českou republiku,“ řekla redaktorka Markízy, kterou hned se smíchem doplnila moderátorka Adriana Poláková: „Hurá! To je dobrá zpráva!“ Zavzpomínali na Hanu Gregorovou, která klofl a ženatého Radka Brzobohatého a vyfoukla ho Jiřině Bohdalové. Jejich manželství však trvá dodnes, zatímco Jiřina si s Radkem nemůžou pořád přijít na jméno. Ani Petra Paroubková, tenkrát ještě Kováčová, nezůstala bez zmínky.

A vysvětlení, proč Slovenky tak lehce kradou české muže? „Jsou neodolatelné, krásné, inteligentní a pracovité. Prostě nejlepší, tedy alespoň v Čechách to zřejmě platí. Ženy umí obalamutit muže, aby dosáhly svého,“ řekla moderátorka Poláková a diskutující diváci s ní v mailech souhlasili.

Fotogalerie
2 fotografie