Anně tentokrát nedělala společnost její matka, ale kamarádka. Všechny přítomné zaujala originálním přívěskem kopulujících prasátek, který se jí pohupoval na krku. Začínající mladá herečka se zviditelnila účinkováním ve filmu Jana Hřebejka Nevinnost, kde si zahrála jednu z vedlejších rolí.

Anna je dcera známé herečky a moderátorky Jitky Asterové. Přestože po herecké kariéře netoužila, bez problému ji vzali na konzervatoř. Díky své zrzavé hřívě je nepřehlédnutelná a na nominačním večeru dokázala, že umí skvěle provokovat. Úsměv ztělesněné nevinnosti jí přitom z tváře vůbec nemizel.

Herečky se odvázaly, ale mimo mísu

Kromě Anny se na nominačním večeru v pražské Lucerně objevila například herečka Klára Issová, která se nejvíce bavila se svou hereckou kolegyní Janou Plodkovou. Zřejmě probíraly, jak si shodně, ovšem dost nešťastně, obě oblékly lesklé punčocháče, jež jsou už nejméně 3 sezóny v pekle, totiž out...

Spíše neformální večírek obě dámy pojaly v zajímavých barvách. Zatímco Issová oblékla modré pouzdrové šaty, Plodková černé šaty se střapatými volány ozvláštnila tyrkysovými lodičkami na silném podpatku a květinkou na zápěstí stejného odstínu.

Velkou večerní zvolila na večírek herečka Veronika Nová známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jen se příliš netrefila nápadnými náušnicemi, které byly k už tak dost výrazným šatům přespříliš.

S větší parádou i přehlídkou hereckých osobností můžeme počítat tak až na vyhlašovací večer Českých lvů, který se uskuteční 5. března ve Velkém sálu Lucerny. Nejvíce nominací a šancí získat skleněnou sošku lva získal thriller Pouta, celkem 12. O dvě méně pak retro film Občanský průkaz. Po sedmi nominacích mají pak snímky Kuky se vrací a Největší z Čechů.

Fotogalerie
10 fotografií