„Dostali jsme výpověď za velmi podivných okolností,“ svěřil se Blesku Trnavský, který si musel najít nové působiště. Polívka ale tvrdí, že si za vše může Trnavský sám. Martin Trnavský se od Bolka Polívky musel vystěhovat na konci roku. „Bylo to nepříjemné, ale naštěstí jsme našli azyl v dalším brněnském divadle Reduta,“ prozradil.

„Samozřejmě mě to po letech spolupráce, která myslím byla přínosná pro obě strany, velmi mrzí,“ dodal s tím, že důvodem určitě nebyla špatná návštěvnost. „Lidi na nás chodí, divadelní společnost prosperuje, nemůžu si rozhodně stěžovat,“ upřesnil. „Nechci ale o Bolkovi mluvit špatně. V začátcích mi velmi pomohl a jsem mu za to vděčný,“ nechtěl na kolegu házet špínu zklamaný Trnavský.

V Divadle Bolka Polívky byli tímto tvrzením překvapeni. „Odchod pana Trnavského probíhal naopak za velmi jasných a triviálních okolností. Snažili jsme se nastavit podmínky spolupráce na standardní profesionální úroveň a po prvním společném setkání Trnavský bez snahy o nalezení konsenzu oznámil, že odchází. V tomto rozhodnutí mu samozřejmě přejeme hodně štěstí,“ shodli se ředitel divadla Ladislav Krapek a sám Bolek Polívka. Další podrobnosti odmítli zveřejnit.

Fotogalerie
6 fotografií