Kolegy pád Janžurové vyděsil. „Rána na hlavě byla o to horší, že se Ivě obnovilo starší zranění z jejího sportování s vnoučaty, které měla už skoro zahojené. Byl to šok,“ řekla Blesku jedna z hereček.

Stejně tak byli vyděšeni diváci. Jejich oblíbená herečka byla celá v krvi. „Nejklidnější se v tu chvíli zdála samotná paní Janžurová,“ prozradila Blesku jedna z uvaděček.

Spadla na ni kulisa

 

Není divu, vždyť Iva Janžurová už jeden vážný úraz na prknech Stavovského divadla prodělala. V roce 2002 se na ni z ničeho nic zřítily kulisy. Stalo se to během představení Marie Stuartovna.

Janžurová skončila před zraky vyděšených diváků pod mnoha kilovým kolosem. Následoval rychlý převoz do nemocnice, kde lékaři zjistili zranění zad, odřeniny a šok. Léčba si vyžádala několik týdnů. „Od té doby slavím 2. duben jako své druhé narozeniny,“ přiznala tehdy Janžurová.

„Ten den ale raději zůstávám doma a ven nevycházím,“ dodala. Nyní v neděli večer byli diváci opět svědky hereččina zranění. Podle nejbližších kolegů se Janžurové prý zamotala hlava a při pádu na zem si způsobila tržné zranění. Herečka musela odříct pracovní povinnosti pro nejbližší dny, například natáčení pořadu Všechnopárty s Karlem Šípem.

Fotogalerie
1 fotografie