Karel Šíp si v pátek večer do svého pořadu pozval oblíbenou herečku Zlatu Adamovskou. A ryl do ní tak dlouho, až se několika slovy zmínila o Radku Johnovi.

Fotogalerie
3 fotografie

Pozvolný nástup

Debatu se Zlatou, která byla posledním hostem jeho páteční show, zahájil Šíp opatrně. Otázkami na její práci a zejména na dabing. To se Adamovská ještě usmívala a vzpomínala na tátu

"Já už dabuju od devíti let a je to disciplína, které se věnuju několik dnů v měsíci. Tehdy mě k tomu přivedl tatínek," uvedla herečka.

Mazaný Šíp vyzvídá

Lstivý Šíp se ale pomalu blížil k tomu, co bylo jeho původním záměrem. Donutit Zlatu mluvit o svém bývalém manželovi Radku Johnovi. Není se co divit. Rozvod Adamovské a Johna, kteří několikrát vyhráli anketu popularity pro nejoblíbenější pár všechny šokoval.

Adamovské se ale do tématu vůbec nechtělo. Šíp to tedy zkoušel mazaně. "Máš taky hodně starostí soukromého rázu,?" optal se Adamovské a ta hned věděla která bije.

Šíp hecuje

"Už ani ne," reagovala stručně ve snaze téma utnout. "Už to odvanulo," odpověděla na Šípovo opakování celé otázky. Šíp to ale zkoušel znovu s otázkou jak dlouho je rozvedená. Sám si i odpověděl, že už třičtvrtě roku.

Adamovská neváhala a odvětila mu, že myslela, že jde do zábavného pořadu. Moderátor se ale nenechal a přiznal, že kdyby si trochu poplakali, tak by mu to nevadilo.

Chudáček John žije sám

Adamovské se opět nechtělo do řeči a tak vytáhl nejtěžší kalibr. Vzpomenul na konec listopadu, kdy byli jeho hosty výhradně vládní představitelé. Ministr kultury Jiří Besser, ministr obrany Alexandr Vondra a ministr vnitra Radek John.

A připomněl, že Radek John si v jeho pořadu stěžoval, že si kvůli návalu práce nemá čas ani najít nové děvče a proto žije pořád sám.

Adamovská vybuchuje

V tu chvíli zjevně zaražená Adamovská už nevydržela a spustila. "Kurňa, že nebyl ministr, když byl se mnou manžel," narážela na skutečnost, že při své předchozí profesi stíhal Radek John sedm let dojíždět za svou nemanželskou dcerou, o čemž neměla Adamovská tušení.

Publikum vybuchlo smíchy a Zlata Adamovská vzápetí tichým hlasem dodala. "To by mohlo být všechno jinak." Konec pořadu se již nesl v odlehčeném duchu a Adamovská několikrát Šípovi ukázala, že v humorných narážkách mu s přehledem může konkurovat