686314:gallery:true:true"Udělaly jsme si kachní holčičí večírek a pustily se do rozverného tance, " přiznala bez rozpaků Jitka, která na mejdan jen tak nezapomene. "Na stole se tancuje skvěle," vysvětlila.

Všechno prý spískala Jitčina kamarádka a herečka Marcela Holubová. "Měla zrovna narozeniny. Přišla za mnou na StarDance a odtud jsme šly olsavit narozeniny do Konviktu," popisuje Čavnčarová. V podniku se srazily ještě s jednou kamarádkou, a protože oslavenkyně Marcela moc ráda tančí, vymyslely dárek - tanec na barovém pultu.

"Holky to dohodly s číšníkem, tak trošku ten bar poklidil," svěřuje se Jitka. Divokým tancem na stole prý tři dámy sklidily obrovský úspěch a staly se hvězdami celého večera.

"Dělalo nám moc dobře, že se to líbí," netají Jitka, která se snažila využít veškeré taneční kreace, které se naučila během taneční soutěže. "Tancovaly jsme dlouho, takže jsem měla možnost vystřídat všechny styly, " usmívá se herečka. Večírek prý zakončily někdy k ránu a rozhodně si tanec zase někdy zopakují.

Vždycky jsem tancovala ráda, ale teď po Stardance to rozjedu ještě víc. A proč ne zase na baru, když se to líbí," má jasno Jitka, která na Nově září jako módní ředitelka časopisu pro ženy v seriálu Dokonalý svět.

Fotogalerie
2 fotografie