Vztah Abbasová s Kocábem přestali tajit ve chvíli, kdy se exministr pro lidská práva rozvedl a jeho žena Marscha (55) se vrátila do USA, odkud pochází. „Není už co tajit,“ dodala Lejla.

Abbasová byla mluvčí ministra Kocába od ledna 2009 do března 2010, kdy se jejich vztah provalil. Lejla okamžitě rezignovala na funkci. A o pár týdnů později se poroučel i sám ministr Kocáb, i když z jiného důvodu. Lejla se poté věnovala své nadaci Asante Kenya, zatímco Kocáb se rozvedl. Přesto až do minulého týdne se spolu na veřejnosti neukazovali, natož aby se k sobě hlásili. Teď je všechno jinak.

Fotogalerie
3 fotografie

„Minulý týden to bylo vůbec poprvé, kdy jsme si spolu někam vyšli, a rovnou dvakrát,“ sdělila šťastně Lejla. Poprvé to bylo na VIP premiéře fi lmu Harry Potter, kde se ještě k něžným dotekům neodhodlali. Podruhé v gotické tvrzi Villa Dreucici v Dřevčicích u Prahy na benefičním představení Všechno jenom do putyk a ženským! s Vilmou Cibulkovou a Miroslavem Etzlerem.

Manželský herecký pár totiž Lejlinu nadaci podporuje. „Vybrali jsme 200 tisíc korun,“ pochlubila se ještě zamilovaná Lejla, která si už na benefi ci nebrala servítky a milence Michaela něžně hladila. Zamilovaný pár už si také buduje společné hnízdečko a jen otázkou času, kdy dojde na svatbu a na potomstvo.