Na Natálii Kocábové je vidět, že ji rozchod s rodiči velmi zasáhl a nevěru svému otci rozhodně jen tak rychle neodpustí. O Lejle Abbasové se nyní vyjádřila tak, že jí opravdu nemusí a rozhodně by se s ní v budoucnu nechtěla vidět. Navíc tátovi hrozí, že kdyby se s Abbasovou stýkal, ztratil by tak dceru. S jejich vztahem do budoucna tedy Natálie nepočítá, ale jak to má její otec, ví jen on sám.

Celá situace je fakt trapná

V rozhovoru pro stream.cz se Natálie vyjádřila tak, že nevěru sice připouští, ale ne svému otci, který je mediálně známý. "Já nevím, co mám na to říct, já neříkám, že se to nemůže stát, ale tohle je fakt trapný," řekla a po chvíli rozmýšlení pokračovala v kritice.

"Já to prostě nerespektuju, co táta udělal a už vůbec ne s kým to udělal, ale buď se můžu naštvat a nebavit se s ním hodně dlouho a pak se může stát cokoliv a přijdu o svého tátu. Ta ženská bude mít pak všechno a to nemůžu připustit, protože je to můj táta," řekla s vážnou tváří Natálie Kocábová v rozhovoru pro stream.cz.

Bojí se, aby neztratila otce

Kocábova milenka se k celému incidentu rozhodně nechce vyjadřovat. "Nezlobte se, ale k tomu jsem se zatím nevyjádřila a nehodlám na tom nic měnit," řekla Blesk.cz Lejla Abbasová. Ani Michael Kocáb se ke své nevěře médiím nevyjádřil. Oba tedy o svém vztahu zarytě mlčí.

Paradoxem je, že na Kocábův románek s Abbasovou přišla právě jeho dcera Natálie. Kocáb totiž zapomněl v rodinném autě mobil, který našla a objevila v něm milostné zprávy od Lejly a ukázala je pak matce.

Poté začala manželka Kocába Američanka Marsha (55) ihned uvažovat o rozvodu. Podle ní to v jejich manželství skřípalo už delší dobu. Už dříve jí zahýbal se zpěvačkou Emily Kinskou (34). Abbasová tak zřejmě byla poslední kapkou. K rozvodu se ale Kocáb nemá, jelikož má milióny uložené v majetku i na účtu, které získal za trvání manželství. Podle zákona by tak manželka měla právo na rovnou polovinu.

S manželkou Marshou se Kocáb seznámil před sedmadvaceti lety v západním Berlíně, odstěhovala se kvůli němu ze Severní Karolíny do Prahy a porodila tři děti. Dcerám Natálii a Jessice je už přes dvacet, nejmladší Michael je čtrnáctiletý.

Fotogalerie
4 fotografie