Kleplovi kolegové byli ze zprávy, že by jejich kamarád měl mít rakovinu plic, zaskočeni. O ničem jim neřekl ani jim nic nenaznačil. Podle některých informací měl být dokonce od pátku hospitalizovaný na interně, Nedělní Blesk ho ale v sobotu ráno přistihl na dvorku jeho domu na okraji Prahy.

Fotogalerie
2 fotografie

Nebylo mu do smíchu

Před půl dvanáctou tam totiž zastavil taxík, ze kterého vystoupila neznámá žena a právě té Klepl přišel rozcuchaný a jen v županu a pantoflích otevřít branku a zároveň zkontroloval poštovní schránku.

A na jeho tváři bylo vidět, že mu není do smíchu. O něco později přijela ještě Kleplova dcera. Když ale reportéři zazvonili, aby herce požádali o vysvětlení SMS, ve které píše, že má rakovinu, nechal se zapřít.

Táta není doma

Po několika minutách vyšel jen hercův syn s tím, že táta není doma a že neví, kdy se vrátí. „Nejspíš je někde ve městě, běhá po doktorech,“ řekl. Na otázku, jaký je zdravotní stav jeho otce, reagoval jen velmi nerad.

„Zase tak hrozné to snad nebude, ještě ale nemáme všechny výsledky vyšetření,“ dodal a dál už se nechtěl o ničem bavit. Jisté ale je, že v těch chvílích Klepl doma byl…