"Rozhodla jsem se pro zmenšení, protože trpím bolestmi zad a také migrénami. Takže zdravotní problémy jsou prvním a hlavním důvodem. Také člověk stárne, mění názory a je pochopitelně rozumnější. Zjišťuji, že k mé postavě velikost číslo čtyři není úplně ideální," přiznává Mašlíková.

Na tvar ňader připomínající fotbalovou mičudu, jako první upozornil Blesk poté, co Hanka nafotila snímky ve stylu Lady Gaga. "Až tady jsem si uvědomila, že moje prsa opravdu připomínají balony," tvrdí modelka.

Bude se řezat potřetí

Mašlíková má už za sebou dvě operace ňader. Po té první, kdy si nechala zvětšit ňadra o skoro tři čísla, nastaly komplikace a Hanka musela po roce na reoperaci.

Modelka chce prsa zmenšit o minimálně jednu velikost. Byla už dokonce na konzultaci u vyhlášeného plastického chirurga Romana Kufy, u kterého by chtěla zákrok podstoupit. Ten opravoval prsa například Vlaďce Erbové, na triku má i ňadra Martiny Pártlové.

"Hanka se mnou probrala možná rizika, jizvení, možné pooperační problémy a také řešila, jak budou ňadra vypadat po dětech, zda bude muset na operaci znovu," řekl Kufa.

"Pro zmenšení jsem jednoznačně rozhodnutá. Dala jsem ale na názor pana doktora. Na konzultaci jsme se domluvili, že na operaci půjdu až po porodu respektive po kojení. Chtěla bych dítě do dvou tří let a je nesmysl v tak blízké době absolvovat operaci dvakrát. Není to jen o vyndání implantátů, ale také by se musela dělat modelace. A to by znamenalo další jizvy. Tak to už chvíli vydržím a zatím se zaměřím na posilování zádových svalů, aby bolesti nebyly takové," dodala silikonová kráska.

Fotogalerie
3 fotografie