"Musím uznat, že má ňadra na fotkách nevypadala moc přirozeně. Nikdy jsem si to neuvědomila, ale tohle byl i pro mě šok. Příští týden jsem u plastického chirurga Romana Kufy, který opravoval prsa Vlaďce Erbové, objednaná na konzultaci kvůli zmenšení aspoň o dvě čísla," svěřila se Blesk.cz silikonová blondýna.

Mašlíková si myslela, že svými snímky ve stylu Lady Gaga bude národ šokovat, ale její nepřirozené balony hodně lidí zklamalo. "Ráda měním styly a snažím se na fotkách vždy vypadat jinak, ale tohle se jaksi nepovedlo," sype si popel na hlavu Hanka.

Modelka se nedávno rozešla s právníkem Martinem a momentálně je sama. "Po dlouhé době si zase užívám a svobodně dýchám. Zatím nikoho nehledám, ale opatrně se rozhlížím," usmívá se blondýnka, která nechyběla na opening party největšího casina v Čechách Concord card.

"Jsem vášnivou hráčkou pokeru, takže si VIP turnaj určitě nenechám ujít," slibovala Hanka. A k překvapení všech ho málem vyhrála. Před branami jí nechal profesionální hráč Leon, který výhru 20 tisíc korun věnoval na nadaci Miss World Taťány Kuchařové.

Fotogalerie
9 fotografií