"Jako operní pěvkyně potřebuji ve svém chlapovi inspiraci, což můj přítel do puntíku splňuje,“ svěřila se Blesku Kalivodová.

Jen co soud rozvedl manželství Bartošové a Pomeje, tak už měl Jirka vzápětí políčeno na další kořist. „Miluju Andreu Kalivodovou a budu dělat všechno pro to, abych se dostal do její přízně,“ přiznal Blesku Pomeje, který by ale měl na svoje plány rychle zapomenout. Nejenže je Kalivodová zadaná, ale hlavně Pomeje není typ muže, jenž by jí imponoval, a určitě by s ním na rande nešla.

„Rozhodně nemám v plánu se s ním nějak sbližovat. Pan Pomeje můj typ rozhodně není, od první třídy se mi líbí modroocí kluci a blonďáci,“ svěřila se Blesku Kalivodová, se kterou se Pomeje zatím nesnažil navázat žádný kontakt.

„Nestalo se, že by mi zavolal a řekl: Tady Jiří Pomeje, nepůjdeme do kina?“ smála se pěvkyně, jež už nějakou dobu randí se svým partnerem. Podle informací Blesku jde o vysoce postaveného sportovního manažera. „Pracuje ve sportovním prostředí, ale dokud si nebudu jistá, že si ho chci vzít a mít s ním děti, tak nechci jeho jméno vytrubovat do světa,“ řekla Kalivodová, kterou Blesk přistihl v očním centru v pražských Holešovicích. „Byla jsem jen na vyšetření, protože trpím častými záněty spojivek,“ vysvětlila Andrea s tím, že ji zatím v brýlích neuvidíme.

Fotogalerie
5 fotografií