"Ano to byla moje přítelkyně," je jediné, co o drobné brunetce, která se ho pevně držela za loket, Korn tehdy prozradil.

Blesk.cz zjistil, že podnikatelka z Karlových Varů Renata Cízlerová se léta věnuje golfu a právě na jednom golfovém turnaji se s Jirkou poznali. Jejich románek trvá víc jak rok, ale ani jeden z nich nemá zájem se o něm bavit.

"Samozřejmě jsem rád ve společnosti příjemné ženy a když jich je víc, je to ještě lepší, ale jak to mám v soukromí, je jen moje věc," řekl Blesk.cz zpěvák, který se léta neobjevil ve společnosti s partnerkou. Když už vyrazil na večírek, tak vždy sám. Stejně tomu bylo i na premiéře obnoveného muzikálu Jesus Christ Superstar, kde Jiří hraje roli Heroda. Na afterparty v prostorách karlínského hudebního divadla se asi hodinu bavil s kolegy a pak se sám odebral domů.

Jiří Korn byl dvakrát ženatý. První manželství s Hanou Kornovou mu nevyšlo. "Moje první manželka už bohužel nežije," prozradil v jednom z rozhovorů Korn. S druhou manželkou Kateřinou skončil vztah také rozvodem. „Na rozdíl od toho prvního manželství jsme s Kateřinou zůstali přátelé a občas se vídáme," tvrdí Korn, který se pravidelně stýká i se svými dospívajícími dětmi - Filipem (19) a Kristýnou (18).

Fotogalerie
6 fotografií