"Amsterodam jsme si vybrali proto, že má neuvěřitelná zákoutí a nádhernou přírodu. S fotografem Jiřím Turkem jsme se dohodli, že fotky budou drsné a provokativní, ale na druhou stranu z nich musí být cítit atmosféra města. A myslím, že se to povedlo," řekl Blesk.cz manažer a přítel zpěvačky René Mayer.

S výsledkem je velmi spokojená i Kerndlová. "Fotili jsme na podzim, a to už je v Amsterodamu docela zima. Několik hodin pózovat v prádle opravdu nebyl žádný med, ale jinak jsem si to moc užila. Jediné, co jsem nenavštívila byly coffeeshopy, a že jich tam je," prozradila zpěvačka.

Tereza v sexy prádélku
Autor: Jiří Turek

Na všech snímcích je Tereza neuvěřitelně sexy, a tak není divu, že o její zvětšené fotografie byla na dražbě, která se konala v rámci křtu, velký zájem. Všech dvanáct fotek se vydražilo za neuvěřitelných 386 tisíc korun, které putují do nadace Kapka naděje.

"Za tuhle částku se vypraví jeden a půl zájezdu nemocných dětí na ozdravný pobyt do Řecka. Tolik peněz jsem nečekala, moc děkujeme," netajila své nadšení prezidentka nadace Vendula Svobodová.

Fotogalerie
16 fotografií